top of page

EEN VAKANTIEHUIS VOOR FAMILIES & GROEPEN

Clos Saint-Sauves kan ook volledig gehuurd worden als één groot vakantiehuis. Ideaal als je met je familie,  verschillende gezinnen of groep collega's op vakantie komt. We kunnen in totaal tot 25 personen ontvangen. In het hoofdgebouw is er plaats voor 15 gasten. In de tuin zijn er nog 2 gîtes met 10 slaapplaatsen (5 + 5) Voordeel? Iedereen heeft zijn eigen gîte met salon, keuken en badkamer. Ieders privacy gegarandeerd dus. Daarnaast hebben jullie een grote gemeenschappelijke ruimte exclusief tot jullie beschikking. Met een houtkachel, cosy salon en verschillende spellen (billard, tafelvoetbal en airhockey) Ideaal om samen te eten, te koken en te ontspannen. Voorts is er ook een grote keuken die speciaal ingericht werd voor groepen. In de gezellige zithoek kan je lekker relaxen en loungen en wie graag spelletjes speelt, kan poolen of tafelvoetballen. En aan het haardvuur kan je je na een dagje skiën of wandelen lekker opwarmen. 

haardvuur + kleine tafel kopie.JPG

Wat is er nu gezelliger dan met een grote groep vrienden op reis gaan in een gezellige gite? De kinderen spelen allemaal samen. De verschillende taken worden verdeeld en je hebt eens tijd om rustig bij te praten met mensen die je misschien al een tijd niet gezien hebt. In Clos Saint-Sauves kunnen we tot 25 personen ontvangen voor een actieve vakantie van een week of een paar dagen.

Salle commune def.JPG
IMG_8343_edited.jpg

Als je Clos Saint-Sauves helemaal huurt, kan je onze semi-professionele keuken gebruiken die speciaal voor grote groepen ingericht werd. Je hebt er beschikking over alle keukenmateriaal (gasfornuis met grote oven, professionele vaatwasser,  koffiezetapparaat, keukenrobot, magnetron, mixer, waterkoker, ... ) en een wasplaats met wasmachine en droogkast

IMG_9946.heic

Op het gelijkvloers, naast de receptie en onder de 5 gites,, ligt de gemeenschappelijke ruimte die speciaal werd ingericht om grote groepen of families te ontvangen. Jullie kunnen er allemaal samen eten, ontspannen aan één van de speeltafels (pool, tafelvoetbal of airhockey), opwarmen aan het haardvuur of heerlijk  relaxen in het salon.

bottom of page