top of page

EEN VAKANTIEHUIS VOOR FAMILIES & GROEPEN

Clos Saint-Sauves kan ook volledig gehuurd worden als één groot vakantiehuis. Ideaal als je met verschillende gezinnen of een grote groep op vakantie komt. Je hebt dan beschikking over 5 (tot 22 pers.) of 7 (tot 30 pers.) gites/vakantiewoningen. Voordeel? Iedereen heeft zijn eigen appartement met keuken en badkamer. Ieders privacy gegarandeerd dus. In de multifunctionele ruimte - die exclusief door jullie kan gebruikt worden - is voldoende plaats om samen te eten, te koken en te ontspannen. Voorts is er ook een extra keuken die speciaal ingericht werd voor grote groepen. In de gezellige zithoek kan je lekker relaxen en loungen en wie graag spelletjes speelt, kan poolen of tafelvoetballen. En aan het haardvuur kan je je na een dagje skiën of wandelen lekker opwarmen. 

08C04DE8-FF9E-44A5-AFCF-2980ED492E93.jpeg

Wat is er nu gezelliger dan met een grote groep vrienden op reis gaan in een gezellige gite? De kinderen spelen allemaal samen. De verschillende taken worden verdeeld en je hebt eens tijd om rustig bij te praten met mensen die je misschien al een tijd niet gezien hebt. In Clos Saint-Sauves kunnen we tot 30 personen ontvangen voor een actieve vakantie van een week of een paar dagen.

DSC_1824.jpg
IMG_3695.jpg

Als je Clos Saint-Sauves helemaal huurt, kan je onze semi-professionele keuken gebruiken die speciaal voor grote groepen ingericht werd. Je hebt er beschikking over alle keukenmateriaal (gasfornuis met grote oven, koffiezetapparaat, magnetron, mixer, waterkoker, ... ) en een ruime wasplaats met professionele vaatwasser.

DSC_1474.jpg

Op het gelijkvloers, naast de receptie en onder de 5 gites,, ligt de gemeenschappelijke ruimte die speciaal werd ingericht om grote groepen of families te ontvangen. Jullie kunnen er allemaal samen eten, ontspannen aan één van de speeltafels (pool, tafelvoetbal of airhockey), opwarmen aan het haardvuur of heerlijk  relaxen in het salon.

bottom of page